VILKA ÄR VI?

”69:an” har blivit lite utav ett begrepp på söder. Atmosfären är unik och känslan av butikens 100-åriga historia är påtaglig. Hit kommer människor och artister från jordens alla hörn för att köpa snus, cigaretter eller en bättre cigarr. Det går även utmärkt att slänga in ett spel, vi är självklart ombud för både ATG och Svenska spel, eller bara snacka en liten stund över en bättre espresso.

Våra medarbetare finns alltid där för att ge Er professionell service och vägledning. Njutning betyder mycket för oss och vi har ett utav Stockholms bredaste utbud av tobak. Vår humidor är alltid välfylld med cigarrer och cigariller. Vi har även ett brett sortiment utav pipor piptobak och accessoarer av högsta kvalitet.

Tidskrifter och dagspress har en egen avdelning med både svenska och internationella titlar. Så som storsäljarna Filter och Offside eller speltidningarna Travronden och Vi Tippa. Vi har även ett stort sortiment utav kylda drycker, glass, snacks , och godis där vi specialiserat oss på lösgodis,choklad och kvalitetslakrits.

Välkommen